Go Back   The Scream! > COMPUTER RELATED > Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16-April-2004, 14:33
unr34l
Guest
 
Posts: n/a
Default will my computer run doom 3 ?

I have a 1.8ghz amd xp cpu...I have 512mb ddr ram...and a Albatron GeForce FX5700 128MB DDR 8X AGP DVI/TVO video card.
Reply With Quote
  #2  
Old 16-April-2004, 15:32
Alnath
Guest
 
Posts: n/a
Default

i would like to think so
Reply With Quote
  #3  
Old 16-April-2004, 17:06
Memfis Memfis is offline
Former TS! Team
 
Join Date: Feb 2002
Location: ex TS! Team Mansion squatter
Posts: 3,894
Default

dunno game specs, but my guess is it'll run fine
Reply With Quote
  #4  
Old 16-April-2004, 18:11
Alnath
Guest
 
Posts: n/a
Default

I think the min CPU is 1.5GHz
Reply With Quote
  #5  
Old 16-April-2004, 18:24
silver's Avatar
silver silver is offline
 
Join Date: Apr 2001
Location: Bournemouth, UK
Posts: 12,177
Default

Originally posted by Memfis
dunno game specs, but my guess is it'll run fine
someone called memfis posted min specs

see <thread>:Doom 3 minimum specs released

Sil
Reply With Quote
  #6  
Old 17-April-2004, 16:45
Memfis Memfis is offline
Former TS! Team
 
Join Date: Feb 2002
Location: ex TS! Team Mansion squatter
Posts: 3,894
Default

ooops
Reply With Quote
  #7  
Old 25-June-2012, 11:02
Michel2012
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: will my computer run doom 3 ?

I think so.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-December-2012, 14:40
amzee98 amzee98 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Default Re: will my computer run doom 3 ?

Yes why not dear
Reply With Quote
Reply

Tags
computer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 1999-2014 The Scream!