#1  
Old 30-September-2011, 21:26
wayne12
Guest
 
Posts: n/a
Default Thomson TG 580

Hi I joined tesco broadband 2 months ago' and so far have had no problems.
Apart from my sons xbox 360 which keeps dropping out when he's playing games online. I was just wondering if any body knew the default username and password for the Thomson TG 580 as i've tried all the uesual ones.

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-October-2011, 02:32
bouncingjohn's Avatar
bouncingjohn bouncingjohn is offline
 
Join Date: May 2001
Location: UK
Posts: 1,478
Default Re: Thomson TG 580

The default for the Thomson TG580 (and for every other Thomson router as far as I can tell) is for both the username and password to be blank.

If that doesn't work it would seem that someone has set a username/password; if you don't know who your only recourse is probably to do a hardware reset - explained in the manual (here: http://www.technicolorbroadbandpartn...le.php?id=7080) section 7.2. However, doing that will lose your current configuration, so you'll need to know what (if any) settings are different from the standard.
__________________
Sensible children!! I have no power over them!
Reply With Quote
  #3  
Old 10-October-2011, 15:09
Joben2009
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Thomson TG 580

Username: Administrator
Password: (your wireless key, which is printed on bottom of router)

Both are case sensitive

Hope this helps
Reply With Quote
  #4  
Old 18-September-2012, 17:49
infinite infinite is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default Re: Thomson TG 580

joben.bouncing john wayne.Very verygrateful to all you clever folks re thomson gateway.Wish i had that ability.But, hopefully i mite have other skills somewhere lurking.Best regards to you all.
Reply With Quote
Reply

Tags
broadband, key, line, online, router, settings, tesco, thomson, wireless, xbox

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking BT Home Hub V1 *Upgrade at your own risk* Ninj ADSL Router Mods 1446 09-May-2014 20:37
Douchebag Thomson router and Belkin adapter help required! And Belkin router also.. GringoStarr AOL 0 16-July-2008 20:31
HomeHub questions re: Thomson FWs, pstn/voip dialplans, routing pepsi_max2k ADSL Router Mods 0 26-October-2007 23:52
thomson 576 router shnicky Orange / Wanadoo / Freeserve 1 15-November-2006 15:45
Thomson Speedtouch 330 ADSL Modem + Win 98se? W.i.l Hardware 2 25-June-2005 19:07


All times are GMT +1. The time now is 22:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 1999-2014 The Scream!